21 Mart 2014 Cuma

Kozvibox Alışverişim

Yine bir dermokozmetik kutu satışı yapan siteden  kozmetik vitrini yani www.kozvi.com 'dan yaptığım kozvibox alışverişim ile karşınızdayım. 


Markozibox ile aynı mantıkta olan bir kutu. Yani en fazla 5 ürün alabiliyorsunuz ve aynı üründen 2 tane alamıyorsunuz. Markozibox'tan oldukça uygun fiyata geliyor. Toplam 21 TL'ye 5 adet ürün ve çok güzel ve kaliteli bir kutu sahibi oluyorsunuz. Birdaha alacak olsam Kozvibox önceliğim olur. Bu kadar laftan sonra gelelim benim aldıklarıma;




Tam boy 100 ml. Vichy Purete Thermale 3'ü birarada temizleyici;



La Roche Posay Effaclar Gel 15 ml.


Vichy Thermale su 50 ml.


Vichy Micellaire Su 30 ml.


Vichy Liftactive Derm Source PNM Cream 15 ml. ( bu ürünün son kullanma tarihine 3 ay var)


Diğer ürünlerde son kullanma tarihi ile ilgili bir sorun yok. Kargo ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Gayet güzel paketlenmişti. Gelen kutuyu da güzel bir şekilde değerlendireceğim.



Denemek istediğim ürünler siteye geldikçe buradan daha pek çok kez alışveriş yapacağım sanırım. 

Sevgilerimle :)

8 yorum:

  1. kutusu özellikle çok hoş insanda alma isteği uyandırıyor.. :-))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kulan :)kutuya bayıldım çok kullanışlı :) bende bloğuma beklerimm

    YanıtlaSil
  3. merhaba :) şirin kutulu ve sorunsuz bir alışveriş yaşamanıza sevindim. ben kozvi.com dan ilk defa alışveriş yaptım ve 2 ürünüm eksik geldi bir ürünüm de parmaklanmış!. gerekli yerlere sorunumu ilettim fakat dönüş bile yapmadılar, aklınızda bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah allah ya çok üzüldüm. Şaşırıyorum böyle şeyler duyunca. İnşallah bişekilde hatalarını düzeltirler. Teşekkür ederim uyarın için. Daha dikkatli olmak gerekli demek ki.

      Sil
  4. evet :) iletişime geçebildik eksik ürünü gönderdiler. kusurlu ürünün yerine de ayrıyeten göndereceklerini söylediler bakalım bekliyorum kargomu.

    YanıtlaSil