19 Temmuz 2013 Cuma

Küçük Mutluluklar

Bu akşam arkadaşlarımızla buluşmak için nişanlımla dışarı çıktık. Öyle uzağa değil evimizin yakınındaki AVM de birşeyler içeriz dedik. Tabi bayanlar yan yana gelince birkaç mağaza gezmeden duramadık :)

English home, madamme coco derken bir baktık Gratisteyiz :) Birkaç bişey aldı arkadaşım. Minik çanta boy el kremi ve Essence'nin far fırçasını da bana hediye aldı. Kimine göre küçük bir hediye ama beni çok mutlu etti ;) 


Ben Essence'nin blending fırçasını ve kontür için yamuk uçlu fırçasını kullanıyordum ve memnundum. Far fırçasını denemedim henüz. Yıkadım kurumasını bekliyorum :) kullanıp yorum yapacağım :)


El kremi tam çantaya atmalık sevimli bir kutuya sahip. Yağlı bir krem değil ele sürüldüğünde çabuk emiliyor ve güzel nemlendiriyor. Kokusu tıpatıp Gucci - Rush. Lisede kullandığım bir parfümdü o günleri hatırlattı bana :) 


İçeriğinde ne yazık ki paraben var. Ama 5 ml bir içeriği olduğu için bitirip kutusunu içeriği daha temiz bir ürünle doldurup kullanabilirim. Benim kutuları güzel olan şeylere karşı aşırı ilgim var ve atmaya kıyamıyorum resmen. Sizin var mı böyle huylarınız :)




2 yorum:

  1. O minik kremin kokusu harika oluyor .Ağır aromalı :) ve ben bunu çok seviyorum .Gratıs fırçalarınıda henuz denemedım bakalım ;güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok yoğun kokusu var :) fırça Essence markasının ben çok memnunum :) teşekkür ediyorum :)

      Sil