12 Şubat 2014 Çarşamba

Gratis İndiriminden Neler Aldım

Sevgililer günü sebebiyle neredeyse tüm mağazalarda güzel indirimler vardı. Tabiki ben de faydalandım :) Öncelikle Gratis mağazasından yaptığım alışverişimi paylaşacağım.


Aldığım ürünlerin genel görüntüsü bu şekilde. Th Balm ürünlerinde %40 indirim vardı ve ben bir adet Bahama Mama stokladım. Malum elimdekinin dibini görmüştüm. Yine The Balm'ın meşhur kız kardeşleri Mary Lou ve Betty Lou 'yu aldım :)


Gratis'e özel markalarda da %40 indirim vardı. Benri kare pamuk ve Eklips makyaj süngeri stoklandı :) Ayrıca Crystal markasının roll-on unu da denemeye karar verdim.


Garnier'in yeni çıkardığı makyaj temizleme suyu da hazır indirimdeyken denenmesi gereken ürünlerdendi. Tabiki aldım. Ancak daha denemedim çünkü elimde L'oreal'in makyaj temizleme suyu var. Biter bitmez hemen deneyip yorumlarım burada olacak.


Son olarak da Maybelline deki %25 indirim ile Affinitone ve Affinimat fondotenleri aldım. Totalde 177 TL tutması gereken alışverişim indirimler ile 117 TL ye gelmiş oldu. 

Siz de kaçırmadan bu indirimden faydalanın derim ;)






6 yorum:

  1. Benrisiz yapamayanlar kulübü kurmamız lazım :) hepsini güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kurmalıyız galiba :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Cok guzel bir alısveriş olmus. Garnier'in makyaj temizleme suyunu cok merak ettigimi itiraf etmeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedikten sonra yorumlarım burada olacak :) Ben de merak ediyorum :)

      Sil
  3. Güle güle kullan:) balm bizde yok yaaa gördükçe, en çokta mary lou, offf içim gidiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah biliyorum insanın istediği ürüne ulaşamadığı zaman hissettiği duyguyu. İnşallah en kısa zamanda balm satılmaya başlar orada da 🙏

      Sil