25 Ağustos 2013 Pazar

Watsons , n11 ve Flormar Alışverişi


Herkese mutlu pazarlar ;)

Benim için zor bir geceydi. Kedim Çiko dün akşam hastalandı ve bütün gece onun başındaydım ve sabah 5 gibi kötüleşince İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Acil kliniğine götürdük nişanlımla. Sanırım Lâta hanım ( benim küçük kedim ) sürekli kendini ona temizlettiği için Çiko 3 yaşında olmasına rağmen ilk defa tüy yumağı sorunu yaşıyor :( Neyse ki 2 iğne ve bir şurup ile kendini toparladı gibi. Uyuyor şimdi yatağında. İnşallah ilacın etkisi geçince kötü olmaz. Çok üzülüyorum onu öyle görmeye :( Dua edin lütfen iyileşsin...

Kısa bir iç dökmeden sonra gelelim konumuza. 



N11 bir e-alışveriş sitesi reklamlarından görmüşsünüzdür. Tek bir satıcı yok. Gittigidiyor dükkanları gibi bu sitede de dükkanlar mevcut. Düğünde kullanmak için makyaj sabitleyici arayışındayken pekçok blogda Skindinavia markasının olumlu yorumuyla karşılaştım ve bir deneyeyim diye almaya karar verdim. İnternette araştırıp bu sitede Skindinavia - No More Shine Makeup Finish  olanını buldum. Ürünle ilgili detaylı bir yazı gelecek. ( CosmoBlue Mağazası'ndan 24.08 TL / 118 ml. )


Aynı satıcıda Ecotools Angled Eyeliner Brush da vardı. Merak ettiğim bir üründü. ( 10.71 TL ye aldım )

Dün Ataköy Plus AVM de biraz vakit geçirdik. Watsons'a gitme amacım bebe Şampuanı almaktı ancak almayı unutup başka şeyler aldım . Bişey eksik diyorum içimden ama çok geç tabii eve gelince hatırladım :) 

Beauty Formulas Kömür tozlu burun bantları ( 6 adet ) - 6 TL

Flormar 424 Mint Yeşili oje - 1.95 TL

Golden Rose Perfect Lashes Eyeliner -  % 50 indirimli olarak 5.25 TL

Fresh'n Soft 4 pk. ıslak mendil 15'li - 3 TL

Bir de Flormar standından ;

Style Matic S04 Nude Eyeliner - 13.50 TL

Bütün bu ürünlerin tek tek yazıları gelecek :) 

Not: Dün sinemaya gittik. Nacizane bir film tavsiyem olacak. Elysiyum... 

Trailer ->

 http://m.imdb.com/video/imdb/vi4196837657

Sevgilerimle...



4 yorum:

  1. çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Tatlimm cok gecmis olsun umarim kisa zamanda iyilesir kedisin. Cok uzuluyorum onlar hasta olunca yaa. Bu arada aldiklarini gule gule kullan ve golden rose da %50 indirim mi vardi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Âmin canım daha iyi eve geldikten sonra biraz su içti ve uyuyor. Golden Rose sadece 3 üründe indirim yapmış. Eyeliner , compact pudra ve hatırlayamadığım bir cilt makyajı ürününde %50 indirim var. Ben de tesadüfen farkettim :)

      Sil