7 Ağustos 2013 Çarşamba

Rimmel Lasting Finish By Kate Lipstick - 111 Kiss Of Life


Kırmızı ruj bence herkesin çekmecesinde bir tanecik olsun bulunmalı. Acil makyaj yapmanız gerektiğinde bir eyeliner bir kırmızı ruj yetiyor ve bence çok da şık duruyor. 

Heee ama benim dudağım ince yakışmıyor da diyebilirsiniz. Ki haklısınız ince dudakta koyu renk ruj yakışmıyor gibi hissettiriyor bazılarımıza ; ancak ben öyle düşünmüyorum. Çok koyu olmayan biraz mercana kaçan kırmızı tonları ve dudak kalemi yardımıyla ( tabii aşırıya kaçmadan ) oldukça güzel sonuçlar elde etmek mümkün ;)

Rimmel Kate 111- Kiss of Life Watsons indiriminden aldığım bir rujdu. Dün denedim bu ruju. Fotoğraf çekmeyi unuttum koşuşturmadan dolayı ama daha sonra ekleyeceğim ;)

Mat bitişi var ancak Ruby Woo gibi değil daha nemli bir dudağınız oluyor bunu sürünce. Ben dudak kalemi ile çerçeveledim ve öyle kullandım. Dudak etrafında dağılma yapmadı. Kokusu beni rahatsız etmiyor. Gün içinde ara ara tazeleme gerekiyor.

Alınabilecek güzel bir ruj bence. Tavsiye ediyorum :)

6 yorum:

  1. kırmızı ruj kullanmayı en cok sevdiğim ama cok sık kullanmadığım tek sey galiba:)harika renk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aynıyım aslında. Ama bu aralar elim hep bu ruja gidiyor :) ortalıkta bırakmak lazım ki sürmek aklımıza gelsin di mi :)

      Sil
  2. harika bir kırmızı :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldım rengine, güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil