20 Ağustos 2013 Salı

Real Techniques Fırçalarım Geldiiii ;)


Ahhhh sonunda kavuştum Real Techniques fırçalarıma ;) Bir önceki yazımda gördüğünüz üzere 15 Ağustos gecesi verdiğim sipariş bugün yani 20 Ağustos'ta elime geçti. Aslında 19 unda bile teslim olabilirdi belki . Gelirken Amazon tarafından yapıştırılan adres etiketi yırtılmış. Bu ne zaman oldu bilmiyorum. Neyse paket Türkiye'ye gelene kadar i-parcel tarafından takip ediliyor. Daha sonra Yurtiçi Kargo teslimatı yapıyor. Beni de adımdan telefonuma ulaşarak adres teyidi istemek için aradılar. Sistemlerinde eski adresim gözüktüğü için teslimat yapamamışlar. Bana yarın getireceğiz adresinize dediler. Ben dayanamayacağım için gidip kendim teslim aldım :) Güzelce paketlenerek yukarıda gördüğünüz kutunun içinde kargolanmış.

Hemen açıp dizdim masanın üzerine ;)


3 tane set ve 5 tane ayrı fırça yani totalde 17 fırçam oldu. Hepsini tek tek inceleyemedim tabiki ama çok güzel gözüküyorlar ;)


Bütün bu fırçalara 90$ yani 67€ ödedim. Artı olarak Kargo ücreti 17 $ . Euro olarak da yazdım çünkü cloud10beauty ile kıyaslama yapmak isteyenlere yardımcı olmak istedim. Çünkü tüm bu fırçalar cloud10beauty 'den almak isterseniz 135€ tutuyor ve bir de kargo ücreti ekleniyor. Boşuna zarar etmeyin. Bence Amazon kesinlikle daha uygun fiyata geliyor. Hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu benim için. Bundan sonra kesinlikle www.amazon.com dan alışveriş yapacağım ;) 

Aklınıza takılan birşey veya öğrenmek istediğiniz birşey olursa lütfen yazın . Ben biraz bu bebeklerle biraz oynamaya gidiyorum :)

Sevgilerimle ...




21 yorum:

  1. seninki ne kadar hızlı gelmiş ben de sipariş verdim 10 gün falan oldu sanırım yarın verdikleri tahmini gün doluyor umarım sağsağlim gelir,gümrüğe takıldıysa büyük hayal kırıklığı olacak benim için:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım senin kargon da benim gibi gelmiş olabilir yurtiçi kargo ulaşamamış olabilir mi acaba ? Amazonda gözüküyor Türkiye'ye giriş yapıp yapmadığı bir ordan kontrol et bence . En azından gümrükte mi onu öğrenmiş olursun. Kimlik numaranı i_parcel 'e göndermen gerekiyordu onlardan bir mail geliyor onu cevaplıyorsun. Eğer onu göndermediysen beklemeye almış olabilirler. Çünkü benim teslimat tarihi 6 Eylül olarak gözüküyordu çok daha erken geldi. İnşallah hemen gelir seninkiler de :)

      Sil
  2. Off harikalar hepsini almışsın güle güle kullan yorumlarını bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Audrey'cim :) Kullanır kullanmaz yorumlarım burada olacak :) Çocuklar gibi sevincliyim :)

      Sil
  3. Gozlerime inanamiyorum superlerrr Güle güle kullan. Cok cabuk gelms ve hepsini cok uygun fiyata almissin :)
    Bana aldığın saticinin linkini mail atabilirmisin
    perikedicik@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça uygun fiyata geldi canım. Amazon ' a direk real Techniques yazdım ve en başta çıkanları sipariş verdim canım :) Mail olarak sana link atıyorum birazdan ;)

      Sil
  4. Güle güle kullaaan :) maşallah fırça eksiğin kalmamıs gibi gözüküyor .Bende istiyorum bunlardan ilk fırsatta alacağım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kalmadı sanırım :) Kaş fırçasını almadım sanırım o da elimde başka bir ürünüm var diye :) sen de al en kısa zamanda hepsi birbirinden güzel :)

      Sil
  5. Bende aldım umarım takılmadan gelir :) pazar akşamı aldım, büyük bi merakla bekliyorum :) Daha önce çok fazla yurtdışı alışverişimiz oldu ve hiç biri takılmadı geldi maksimum 15 günde. İnşallah fırçalarımda takılmaz :) Tabi ben mor ve sarı saplı fırça setlerini aldım, bunlar bi gelsin diğerleride gelir :)
    Güle güle kullanın merakla bekliyorum yorumlarınızı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel :) Senin daha çok deneyimin var alışkınsın beklemeye. Ben Amerika'ya gittiğimde alıyordum istediklerimi o yüzden hiç Türkiye'den sipariş etme durumum olmamıştı. Dayanamam geldi gelmedi gümrüğe takıldı olayına diye düşünüp aldım istediğim tüm fırçaları :) Biraz hastayım en kısa zamanda deneyip yorumlayacağım tüm fırçaları . Sen de yaz olur mu :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Darısı yüm makyaj severlerin başına ;)

      Sil
  7. @ninu 'cum yorumunu yanlışlıkla sildim . O yüzden gözükmüyor burada. İparcel mail atmış olmalıydı sana kimlik numarasıyla ilgili. Yoksa kargo yola çıkmıyor bile. Amazon paranı iade ediyor bir mail at bence. Ya da yeniden göndermelerini iste istersen. Çok üzüldüm canım :(

    YanıtlaSil
  8. teşekkürr ederim cnm umarım geri dönüşünü sağlarım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amazon maillere cevap veriyor ben de mail atmıştım gümrükte problem olursa ne yapacağım diye? Paket bize iade edilince biz de paranızı hesabınıza yatıracağız dediler . İlgililer bu konuda :) inşallah sen de kavuşursun fırçalarına ;)

      Sil
  9. çok güzeller ya cok istiyorum bunlardan inş bigün alabilirim güle güle kullan :)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selincim çok teşekkür ederim :) keşke imkan olsa da Türkiye'den istediğimiz zaman alabilsek :( belki bir gün o da olur :) sen de en kısa zamanda al inşallah :)

      Sil
  10. tekrar merhaba, benim tekrar sipari etmem gerekicek para hesabıma iade olduğunda:(( pff..buara ozellikle fondaten fırçasına acayip ihtiyacım var.siz bana satamaz mısınız acaba:S :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen iade ederler umarım canım paranı. Aslında pek satış konularını anlamıyorum. Böyle birşey de beklemiyordum açıkcası.

      dyenitepe@gmail.com

      Mail atabilir misin acaba ?

      Sil
  11. Merhaba,blogunuzu yeni keşfettım.
    Bende amazondan fırça alışverişi yaptım dün.Aynı sayıda ürün almışız.Fiyatta hemen hemen aynı.
    Ben aşırı telaşlıyım da ya gümrüğe takılırsa ya makyaj malzemesi diye geri gönderilirse diye.
    Sizin yazınızı görünce bir nebze rahatladım.Elinize 5 günde geçmiş.Hızlı kargoyla mı almıştınız. Sorabilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Standart kargoyu seçmiştim. Sanmıyorum geri döneceğini. Fırçalarda sorun olmuyor genelde. İnşallah hemen elinize geçer. Sevgilerimle :)

      Sil