14 Ağustos 2013 Çarşamba

Mini Mini Bir Gratis Alışverişi


Evet gördüğünüz gibi Gratis alışverişimi üç parça ile bitirdim. Çiko da hemen kontrol etmeye geldiği için fotoğraflarda endamını görüyorsunuz :) Bayram indiriminden yeteri kadar renkli kozmetik almıştım ( ki bana hiç yetmiyor aslında ) bu defa amacım Ecotools Airbrush Concealer fırçasını almaktı. 


Concealer fırçasını aldım. Yanındaki far far  fırçasını da almadan edemedim. Far fırçası ihtiyaç sonuçta :) Fırçalar gayet güzel gözüküyor. Deneyip yine yazacağım.  


Lâta hanım da fırçanın sapını bir kıtladı ki gerçek bambu mu anlasın diye :) Benim kedilerim böyle meraklılar maşallah ...


Bir de Swisspers Girl Premium üçgen pudra ponponu olarak tanımlanan makyaj süngerlerinden aldım. 



Sevdiğim özelliği başınabuyruk hareket etmiyor bu süngerler. Kullanmak istediğiniz parçayı kesik yerlerden çekerek diğer parçadan ayırıyorsunuz . Başak burcu insanı olarak dağınıklık kargaşa hiç sevmediğim şeyler sonuçta :)


Kullanma şekli de paketin arkasında yazıyor. Ben bu süngerleri seviyorum. 

Ayrıca English Home 'da havlularda %50 indirim var. Ben de biraz el havlusu aldım fırsattan istifade. Mağaza çok kalabalık oluyor yalnız haberiniz olsun .

Bir de benim favori mağazam Madamme Coco ' da da halen %50+%20 indirim devam ediyor. Her gittiğimde birşeyler almadan çıkamıyorum. İndirimde olmasına rağmen sürekli yeni ürünler geliyor bu süper bişey ;) Bugün de banyo sabunluk seti , altı yastıklı tepsi ve duvara monte etmelik sepetli  askılık aldım :) Bence kesinlikle bir göz atın :) 

Sevgilerimle ...







2 yorum:

  1. Gule gule kullan heosni. O makyaj sungrrlerini cok merak ediyorum . Fiyatlari ne kadar acba .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) süngerlerin fiyatı 4.50 TL olması gerek canım fişi arabada unutmuşum ama bu fiyattan daha fazla değil ;)

      Sil