9 Mayıs 2013 Perşembe

Shiseido Tsubaki Şampuan, Saç Kremi ve Saç Maskesi

       Mart ayında Japonya'dan aldım bu ürünleri. Bir arkadaşım kullanmış ve çok güzel olduğunu söylemişti . Şansıma Narita 'da bir avmde gezerken karşıma çıktı :) benim saçlarım röfleli ve dolayısıyla biraz yıpranmış haldeler :( 

       Yıpranmış saçlar için olanını aldım. Şampuan ve saç kremi pompalı şişede. Saç maskesi tüp içinde satılıyor. Ben 3'lü seti indirime denk geldiğim için 1000 Japon yenine aldım. Ama normalde tekli olarak 789 Yen'e satılıyor. 

       Ürün bahsettikleri kadar güzel çıktı. Kokusu çiçek kokularının karışımı gibi. Essential yağlar içeriyor. Saçımı şampuanlayıp saç uçlarıma da kremini uygulayınca yumuşacık oluyor. Renk açıçıların öldürdüğü saçların bile yumak gibi birbirine dolanmasını engelliyor. Ben maskesini 2 haftada bir uyguluyorum. Kremi o kadar güzel ki bazen maskeyi unutuyorum bile. 

          Geçen ay gittiğimde doldurma yedeklerinden 3'er paket aldım ve stokladım :) bitmesini hiç istemiyorum. Japonya'ya giden olursa mutlaka sipariş verin veya internet üzerinden alabiliyorsanız mutlaka alın pişman olmayacaksınız :)

2 yorum:

  1. Merhaba biz de ailecek kullanıyoruz , osaka ya giden bir arkadaşıma damage care olarak sipariş vermiştim ancak head spa almış yanlışlıkla, arzu ederseniz yedekleri vb. Var hem şampuan hem conditioner. Mail adresim : doganuye@yahoo.com
    iyi günler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ilgin için. Gerçekten güzel bir şampuan. Bende de yedekleri mevcut :) ama biterse iletişime geçerim sizinle. Teşekkür ederim :)

      Sil