27 Ağustos 2013 Salı

Ecotools Bamboo Angled Eyeliner Brush


Jel Eyeliner kullanmaya yeni yeni başladım bildiğiniz üzere. Kontrolü zor olduğu için hep sert uçlu Eyeliner veya kalem ile bu işi hallediyordum.

Çeşitli fırçalar deneyerek kendime göre en kolay ve güzel uygulama yöntemini bulma çabalarındayım. Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışma git en bilinen fırçalardan bir tane al diyorsanız eğer ; herkesin kolay bulduğu yöntemin farklı olabileceğini düşünenlerdenim. 

Ecotools fırçalarına sempatim çok fazla. Doğaya olan saygıları bunun en büyük sebebi. Concealer ve far fırçalarını da kullanıyorum ve onlardan da memnunum.


Belki fırçanın kılları biraz daha kısa olsa kontrol daha kolay sağlanabilir. Ancak bu hâli ile bile ben çok memnunum. Fiyatının 10 TL olduğunu düşününce zaten bu performans alkışı hak ediyor bana göre. Bu da uygulamayı bu fırça ile yaptığım eyeliner :



Mutlu günler :)


6 yorum:

  1. Ben dipliner kullandığım halde böyle güzel süremiyorum ne güzel olmuş :) galiba fırçalar bir tık önde sürüş konusunda ama tabiki el alışkanlığını bi kenara atmamak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçayla daha net çizgi oluyor Nurtencim haklısın. Bence sen de bir tane kesik uçlu fırça al beğeneceksin. Ben de hep zorlanırım süremem diye düşünüp almamıştım ama zor değil 2-3 çisürüşte elin alışıyor ;)

      Sil
    2. Fırça ihtiyacım vardı ama 1 hafta önce "real techniques" fırça seti aldım 2 tane. Onun göz için olan setinde var kesik uçlu fırçası. Kullananlar memnun kimisi kaşını boyamak için kullanıyor. Şimdi fırça tamam ama bu sefer jel eyeliner almak lazım :) Neyseki Ispartada Gratis var :)

      Sil
    3. RT kesik uçlu fırça var bende de ama o daha çok kaş doldurmaya uygun . Çok net bir çizgi çekmek zor olur bence. Tabi denemedim. Belki sen seversin :)

      Sil
  2. Çok sevindim beğenmene ne de olsa acemiyim ;)

    YanıtlaSil