16 Ağustos 2013 Cuma

Amazon.com Siparişim ve Heyecan Dolu Bekleyiş

Eveeeet sonunda dün gece dayanamayarak neredeyse tüm Real Techniques fırçalarının siparişini www.amazon.com dan vermiş bulunuyorum :) Ne zamandır aklımda olan  fırçalara sahip olacak olmak çok güzel deeee ; ya gümrüğe takılırsa sipariş diye korkuyorum :(


Sipariş yola çıktı bile. Iparcel'den takip edebileceğim bir numara var elimde ona göre izleyebiliyorum siparişimin durumunu . Dua edip beklemekten başka çarem yok şu anda -.- Niye hepsini birden sipariş verdin derseniz valla benim yüreğim dayanmaz bu geldi gelmedi heyecanına o yüzden bir kerede ne olursa olsun diye verdim gitti. Şimdi de içimden " döndüm kıbleye doğru , açtım ellerimi " diye bir şarkı vardı hani onu söyleyip duruyorum. 

Paket içeriği 90 $ + 17 $ shipping ile birlikte 107 $ tuttu. Kavuştuğumuz günleri de görürüz inşallah :)

Son durum paket Türkiye'ye giriş yapmış gözüküyor ;


Sevgilerimle :)

6 yorum:

  1. 75 Euro üzeri biraz riskli olabilir canım, senin ki yaklaşık 80 Euro yapıyor. Umarım sorunsuz gelirler!!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo ücreti dahil edilmezse 67 € yapıyor ama tabi oradaki memur ne der ne düşünür bilemiycem :) bir an önce sağsalim gelsin de soğutmasın beni yurtdışı alışverişinden ;)

      Sil
  2. hadi işallah çabucak kazasız belasın gelsin :-))

    YanıtlaSil
  3. Amazon cok guvenilir, hemencicik gelir insallah :)
    Benimkiler 2 gun once geldi! harikalar !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ne güzel gelmiş seninkiler güle güle kullan canım :) Benimki de şimdi Türkiye'de ama bakalım gümrükten ne zaman çıkıcak. Senin siparişin kaç günde ulaştı peki? ;)

      Sil