6 Mayıs 2013 Pazartesi

Amerika Alışverişim bölüm 2

Bugün Zürihteyim. Çok uykum var ancak bloga da yeni şeyler eklemek istiyorum. İleride güncelleyeceğim bu yazıyı. Şimdilik biraz aldıklarımı paylaşayım. Hem bu ürünlerle ilgili belki sizin de aklınızda kalan şeyler varsa yazarsınız ben de deneyip yorum yaparım ne iyi olur :)

O kadar çok şey almışım ki hepsini yavaş yavaş deniyorum. Bugün Physicians Formula ürünlerinden biraz bahsedeceğim. İlk sırayı Cashmere Wear Ultra-Smoothing Bronzer' a veriyorum. %100 kaşmir extresi içerdiği yazılı kutusunu üzerinde. Dokusu çok yumuşak ve kullanımı çok rahat. Bronz kısmı simsiz, ortasından geçen açık renk kısım biraz altın yansımalar içeriyor. Aşağıdaki resimde yanağimda kontur olarak kullandım. Ama ışık çok iyi olmadığı için pek net çıkmamış :( Maskara olarak L'oreal False Fiber Lashes kullandım.
                              

Göz altlarım için kapatıcı kullanmıyorum ama yakın zamanda bir tane edinmem gerek. Zira fazlasıyla yoruluyorum son zamanlarda. Eee doğal olarak da göz altlarımda hafif hafif renk değişimleri mevcut :( Far olarak yine Physicians Formula Warm Nude Eyes far paletini kullandım ve hafif gölgelendirmeler yaptım. Paletteki renkler çok hoş ancak çok pigmentli değil. Ama yine de ortanın üstünde denebilir :)
                                
Biraz karışık yazdım haklısınız ama idare edin bilgisayarıma kavuşunca herşey düzelecek :) Fondoten olarak L'oreal True Match Lumi fondoten Warm tonunu kullandım. Ki bu ürünü de ilk defa deniyorum ve memnun kaldım. Yüzde ağırlık yapmıyor, yağlanma veya akma yapmıyor ve pudrayla desteklendiğinde 10-12 saat başarılı denebilir. SPF 20 koruma faktörü içeriyor.
                                  

Pudra olarak Physicians Formula Multi Colored Pressed Powder Palette kullandım. Yanaklarıma hafif ışıltı vermesi için yine Physicians Formula Mineral Glow Pearls Powder Palette kullandım. Şanslı günümdeydim ki bu iki ürün tek ambalajdaydı :) Allık kullanmayı çok sevmiyorum o yüzden o hafif ışıltı yetiyor bana.  
                              
                              
Biliyorum yazı biraz karışık oldu ama eve gidince düzelteceğim. Telefondan yazmak biraz ızdıraplı. Yine de uğraşmak zevki :) Şimdilik hoşçakalın :)


4 yorum:

  1. bu palet bende de var, bir naked değil ama fena da değil :)

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,Physicians Formula Warm Nude Eyes far paletinden bende de var renklerine ve ambalajına vurulduğum için almıştım ancak acaba ıslak kullanım için midir diye düşünmeye başladm kolay uygulayamıyorum ben nedense.far fırçamdan mı kaynakladır bilemiyorum,siz de uygulamada problem yaşıyor musunuz acaba:?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ıslak da uyguladım Ninu'cum ama taşlaşma yaptı biraz :( o yüzden kuru uyguluyorum. Fırçadan kaynaklı olabilir ama genelde renk vermede problemi var PF far paletlerinin. Çok kötü değil ama muhteşem de değil. Türkiye'deki fiyatı hak etmiyor bence. Onun yerine The Balm Nude palet almak daha mantıklı olur.

      Sil