4 Mayıs 2013 Cumartesi

Amerika Alışverişim Bölüm 1

    Geçen ayki son seyahatim en son postumdan gördüğünüz gibi Los Angeles'aydı. Ufak tefek talihsizlikler olmadı değil ama yine de güzel birkaç gün geçirdim. Veeeee tabi ki pek çok yeni şeyle yurda döndüm :) Aldıklarımın toplu bir fotoğrafı aşağıda ....

      EOS dudak koruyucuları benim favorim. Hem natürel olmasından hem de gerçekten güzel bir şekilde dudağımı nemlendirmesinden  dolayı tercih ediyorum. Birkaç tane fazla aldım. İleride yapmayı planladığım blog satışı için stok yaptım diyebilirim.

         Mane 'n Tale saç kremi benim şans eseri öğrendiğim bir ürün. Aslında at şampuanı. Evet yanlış yazmadım at şampuanı:) o kadar etkili bir ürünmüş ki namı dilden dile yayılmış. Şansıma buy one get one free idi. Asıl amacım şampuanını denemekti. CVS'te sadece saç kremi kaldığı için ancak bunu alabildim :( İlerleyen günlerde kullanıp yorumlarımı yazacağım. Şu anda Shiseido'nun tsubaki şampuanını ve saç kremimi kullanıyorum ve pek de memnunum. Bu ürünlerle ilgili de bir yazı yazacağım yakında.

         Diş macunu olarak Arm and Hammer kullanıyordum. Bitmesini firsat bilerek bu defa da Crest almayı istedim. Crest markasını daha önce de kullanmış ve memnun kalmıştım. Bu defa da bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

          L'oreal Voliminous False Fiber Lashes Kit; şanslı günümdeydim ki maskara almaya gittiğimde bir value pack karşımdaydı. Hem de denemeyi istediğim bir üründe böyle bir süprizle karşılaşınca çok mutlu oldum :) maskara , kajal inspired eyeliner ve açacak. Kutunun üzerindeki resim biraz abartı olmuş açıkcası. Maskaranın içinde küçük fiber parçaları fırçayla birlikte kirpiklerinize tutunuyor ve daha uzun gözükmelerini sağlıyor. Ama dolgunluk verdiğini söyleyemem. Hayal ettiğimi bulamadım ne yazık ki. Eyelinerı daha kullanmadım kullanıp yorumlarını yazacağım.



4 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını. Eos dudak koruyucularını bende merak ediyorum. Çoğu gün ruj kullanmayıp nemlendirici ile idare ettiğim için ilgi alanım. Takip butonu eklemişsin hayırlı olsun. İlk takipçin olamadım ne yazık ki . Gülay'ın hakkı 3 müş:) Biraz daha kurcala gadgetların içinde google+ butonu var hesabını google + ile bağlarsan ordan da takip edilirsin. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) EOS lardan bilerek fazla aldım. Merak edip deneyemeyen pek çok kişi var . Blog satışı ile isteyenlere (veya şanslı olanlara diyelim çünkü birkaç tane getirdim ) ulaştıracağım :) kurcalıyorum baya bakalım daha da güzel olacak inşallah :) yırumların için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ben de manentaili b1g1free almıştım ama daha sıra gelmedi, şişeler öyle kocaman ki bitmez bir türlü :)

    darkbluekitty.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın @kitten gerçekten baya büyük bir şişe :) bakalım metettikleri kadar güzel bir ürünmüymüş :) sen de deneyimlerininyazarsan sevinirim :)

      Sil